Facebook
ДГ Бреза - гр. Пловдив
Детска градина

Честита учебна 2019/ 2020 година

Мили деца,
Уважаеми учители,
Скъпи гости!
За мен е чест и привилегия да открия Новата 2019/2020 учебна година!
„15-ти септември е крачката, която всеки от нас предприема с вяра и надежда за по-добър живот!” Днешният празник е един от най-вълнуващите, защото светът, за който мечтаем, се нуждае от отговорност, разум и идеи на хора, които имат знания.
Нека новата учебна година бъде успешна и ползотворна. Да открие пред всички вас нови възможности за развитие, предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите с успех.
Пожелавам на децата да бъдат любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила да ги постигат. Деца, уважавайте се, ценете вашите учители и родители!

Скъпи учители,
поклон пред труда ви, пред търпението и умението ви да предадете своите познания на вашите възпитаници. Откривайте талантливите, подавайте ръка на тези, които се нуждаят. Поклон пред обичта ви към тях, децата на ДГ”Бреза”, и старанието ви да ги направите достойни хора.”. Желая здраве и все така отговорно и всеотдайно да изпълнявате мисията си на просветители.
Уважаеми учители, желая Ви здраве, духовни сили и упоритост! Нека любовта на Вашите деца бъде най-ценния дар за труда Ви, с който изпълнявате благородната си мисия!
Родители, бъдете търпеливи и насърчавайте децата си. Помагайте им да преодоляват всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване и усъвършенстване!

Скъпи деца, бъдете здрави, успешни, търсещи новото, интересното и красивото. Пожелавам Ви новата учебна година да бъде изпълнена с ползотворен труд, постоянство и добро настроение!

Честит първи учебен ден!
Спорна и успешна 2019 / 2020 учебна година!

Прикачени документи

70891327_2745814728846011_3199684613282725888_o.jpg